Coaching & Walk and talk

PROMENADCOACHING
-gå mot dina mål

60 min 500:- (ord pris 800:-)

Coaching är en professionell samtalsmetodik som hjälper Dig att nå dina mål. Coachen vägleder dig att hitta lösningar på dina problem och hjälper dig att fokusera framåt, sätta mål och utvecklas till att bli ditt bästa jag.

Walk and talk är ett bra sätt att både få ett effektivt coachingsamtal samtidigt med en uppfriskande promenad utomhus som hjälper oss att hålla social distans. Med naturen omkring oss kan vi tänka fritt. En del tycker att det är lättare och mer avslappnat att samtala under promenad. Vill du istället ha Coaching över telefon eller Skype så går det lika bra!

Under hösten 2020 erbjuds enbart promenadcoaching och coaching på distans till privatpersoner, till ett reducerat pris på 500:-/tim inkl moms

Priser för företag är 800:- + moms per timme.


Coaching passar Dig som vill göra en livsstilsförändring. Du kanske funderar på att byta jobb? Ta tag i träningen? Ta tag i drömmen att börja skriva en bok? Reducera stress i livet? Vanliga ämnen att jobba målfokuserat inom kan vara:

  • Jobb, karriär
  • Relationer
  • Hälsa
  • Ekonomi
  • Stress
  • Övrigt

Jag är diplomerad ICF-coach med påbyggnad inom ledarskap, och med utbildning i MI- ”Motivational Interviewing”, motiverande samtal för att jobba lösningsfokuserat. Jag är även utbildad kostrådgivare.

Samtalen är konfidentiella och följer ICF:s riktlinjer och etiska regler.

Promenadcoachingen utgår från Hortlax, Bergsviken eller Piteå.

Hör av dig till mig för bokning, mer info eller ett kostnadsfritt 30 min samtal.

nina@ninasandell.se

0730-201350