Om mig

10604731_10152495982159001_163675994043114192_o

 

Jag är utbildad på viola och orgel vid flera högskolor i Sverige och England, men spelar även violin och piano. Just nu bor jag  i Hortlax utanför Piteå i Norrbotten. Jag har frilansat mycket runt om i Sverige, främst i Norr- och Västerbotten, med egna konsertprogram, som orkester/ensemblemusiker eller ackompanjatör.

Jag har tidigare jobbat både som violin- och pianolärare samt som organist. Är även utbildad Suzukipedagog på violin och orgel och har under många år jobbat med orgelundervisning för barn. Varje sommar undervisar jag på kurser i orgelspel för barn, ungdomar och vuxna på Mellansels folkhögskola samt åt Luleå Stift.

Vid sidan av musiken är jag även intresserad av kost och hälsa och är utbildad kost- och näringsrådgivare, samt har fortbildat mig inom hormonlära/endokrinologi samt coaching.  Under många år har jag sysslat med att måla och jag är också utbildad lärare inom Vedic Art, som bygger på ett kravlöst skapande och ger personlig utveckling.

Är också skribent åt Sveriges Radio Berwaldhallen samt jobbar även med att hålla i borgerliga begravningar i Norr- och Västerbotten.

Jag säljer också hormontester och i mån av tid håller jag gärna föreläsningar om kost och hälsa.

Mitt CV kan man se här.